112schade.nl | Benefits-4U
085 105 2043
Home Onze partners 112schade.nl

112schade.nl

Een ongeluk zit in een klein hoekje. 112 schade verhaalt de schade voor uw bedrijf zonder dat wij u hiervoor kosten in rekening brengen. Zo kunt u rustig van de schrik bekomen en hoeft u zich over de juridische afwikkeling van uw schade geen zorgen te maken.

Onze schaderegeling voor bedrijven:

112schade regelt ruim 12000 schade’s per jaar en is uw vakkundige specialist die op snelle wijze bij springt bij de afwikkeling van uw materiele schade. Dit doen wij samen met onze partners, ieder gespecialiseerd in zijn of haar vakgebied. Zo hebben wij ook specialisten op het gebied van letselschade! Letselschade van u of uw medewerkers wordt door ons bedrijf Compensa verricht, welk u elders in de website als partner van Benefits-4U kunt terug vinden.

Uw schade kosteloos verhalen: Onze dienstverlening is voor u volledig kosteloos. De kosten voor het verhalen van uw schade zijn door ons te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Dat betekent dat de werkzaamheden van 112schade.nl door de tegenpartij moeten worden betaald. Het inschakelen van 112schade.nl kost u niets.

Laat uw schade onze zorg zijn!

 

 

Contact

Hoe werkt 112 schade