J.B.M. van Loon Netwerknotarissen | Benefits-4U
085 105 2043
Home Benefits4U.shop J.B.M. van Loon Netwerknotarissen

J.B.M. van Loon Netwerknotarissen

Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen.

Welkom bij mr. J.B.M. van Loon Netwerk Notarissen.
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

J.B.M. van Loon Netwerknotarissen is er voor particulieren als wel Bedrijven! We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.
Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van mr. J.B.M. van Loon Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Laat onze Service uw Voordeel zijn!                                         

Maak gebruik van een uniek aanbod, en gebruik uw PROMO code: B4U2018

De noodzaak van een leven testament