Zinzino | Benefits-4U
085 105 2043

Zinzino

Is uw gezondheid belangrijk voor u? Stel dat er een test zou zijn die aantoont dat dat wat u eet van invloed is op uw gezondheid; bent u dan bereid de Balance test te doen om te weten waar u staat. Meten=Weten en eenvoudig de disbalans herstellen verlost u van vele klachten en chronische ontstekingen.

Gezondheid met bewijs

Omega-3 en omega-6 zijn essentiële vetzuren en dat betekent dat wij deze niet zelf kunnen produceren en daarom uit voeding moeten halen. Omega-3 is een ontstekingsremmer en omega-6 maakt ons doorgaans juist gevoelig voor ontstekingen.
Door onze huidige voeding heeft 95% van mensen veel te veel omega-6 en veel te weinig omega-3, waardoor we dan ook hypergevoelig zijn voor ontstekingen en zogenaamde laaggradige ontstekingen krijgen. Deze onbalans zorgt ervoor dat onze celwanden verharden en minder doorlaatbaar worden waardoor de opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen niet (goed genoeg) functioneert.

Een juiste balans tussen omega-3 en omega-6 zorgt dan ook voor de basis van onze gezondheid. Steeds meer wetenschappers zijn van mening dat laaggradige ontstekingen de basis zijn voor veel ziekten; en dan kun je zelf wel invullen wat dat voor onze gezondheid kan betekenen. Veel klachten verdwijnen en je voelt je veel beter wanneer we deze zogenaamde laaggradige (chronische) ontstekingen aan gaan pakken.

Doe de Zinzino Balance test, om te ontdekken of omega 6 en omega 3 bij jou in balans zijn en geniet vervolgens van onze Balance produkten om je omega 6:3 verhouding op een optimaal niveau te krijgen.  Laat je niet verassen en kies voor METEN = WETEN.   Zinzino; uw gezondheid met bewijs!              

Wilt u meer weten over Zinzino Visolie produkten neemt u dan een kijkje in de webshop, KLIK hier. 

Of stel uw vraag via ons contactformulier

 

 

 

Het belang van de verhouding tussen Omega 3 en 6