Best Choice Insurance, Employee Benefits | Benefits-4U
085 105 2043
Home Onze partners Best Choice Insurance, Employee Benefits
Insurance with a Smile

Best Choice Insurance, Employee Benefits

Best Choice Insurance (BCI): Een uniek Employee Benefit pakket; de nieuwe BCI polis voor uw werknemers. Een verzekering met een gezicht!

Het nieuwe Best Choice Insurance pakket is een uniek produkt van Bloem Financieel Adviseurs, en is bestemd voor werknemers en particulieren. UW medewerk(ster)s staat zélf centraal bij zijn of haar de keuze voor deze verzekering. Of het nu gaat om de beste voorwaarden of de laagste prijs of een combinatie hiervan. Dit bepalen ze allemaal zelf, bij élke verzekering. En hoe meer verzekeringen in hun pakket, hoe hoger de korting.  Door de besparing die uw medewerker(ster)s hiermee  doet; verlagen ze gelijk hun financiële stress.

BCI is een Insurance with a smile: 

BCI maakt het uw medewerker(ster)s  mogelijk om zelf verzekeringen en verzekeraars online met elkaar te vergelijken en hun beste keuze direct online af te sluiten. Ze kunnen  zelfs kiezen voor meerdere verzekeraars in één pakket EN dit alles met een aantrekkelijke pakketkorting tot maximaal 15%. Het maakt bij ons namenlijk niet uit, al sluiten ze elke verzekering bij een andere verzekeraar af.

BCI gaat graag nog een stap verder!

Naast de beste voorwaarden en/of laagste prijs bij één of meerdere verzekeraars in één pakketpolis, hecht BCI aan een goede, persoonlijke verhaalservice,  begeleiding en nazorg bij materiële en immateriële schade die uw bedrijf of personeel oploopt. Denkt u hierbij ook aan “terug naar werk’.

BCI: een online verzekeringspakket mét een gezicht! BCI zet zich graag in voor uw glimlach!

DIRECT VERGELIJKEN EN AFSLUITEN

 

 

 

Contact