Bloem voor Bedrijven | Benefits-4U
085 105 2043
Home Onze partners Bloem voor Bedrijven

Bloem voor Bedrijven

U wilt leven en werken in financiële gezondheid, nu en later. Natuurlijk. Maar hoe weet u zeker, dat u de beste kansen benut en de juiste risico’s goed afdekt? U wilt wijzer worden, niet zich iets wijs laten maken. Welkom bij Bloem Financieel Adviseurs. Wij doen niets liever dan helderheid brengen.

Bloem voor Bedrijven: Bloem staat voor ondernemen met hart voor de zaak en oog voor de realiteit. Ondernemerschap is mensenwerk en gaat gepaard met uiteenlopende uitdagingen… risico’s. Wat doet ú met die risico’s? Hoe waarborgt u de continuïteit? Bij Bloem kunt u rekenen op professionaliteit en vakkundig advies. Uw wensen en bedrijfsdoelen, onze kennis en ervaring, een persoonlijke benadering en korte communicatielijnen vormen samen de fundamenten voor een duurzame relatie. Bloem biedt een groot scala aan zakelijke verzekeringsoplossingen en geeft u de antwoorden en de rust die u zoekt.

Bloem voor Employee Benefits: Capabele, gemotiveerde werknemers zijn goud waard. Financiële stress is een van de veroorzakers van verzuim. Hierin kunt u al inspringen door hen Inzicht en Overzicht te bieden in de vorm van MijnKompas.online. Maar mogelijk ook met een aantrekkelijk Employee Benefits pakket. In samenwerking met Benefits-4U hebben we een uitgebalanceerd Employee Benefits verzekeringspakket voor u samengesteld. Met gepaste trots presenteren wij u het "Best Choice” pakket voor werknemers! Klik hier voor direct afsluiten: Best Choice Insurance

Ook voor andere mogelijke Collectieve regelingen kunt u ook bij ons terecht, te denken aan: Collectieve pensioenverzekering, WIA-excedentverzekering, Anw-hiaatverzekering, Collectieve ziektekostenverzekering, Collectieve ongevallenverzekering, WGA-hiaat verzekering

Financiële Planning en Pensioen: Door het ontmoedigingsbeleid van de overheid wordt eerder stoppen met werken steeds moeilijker. Het lijkt voor velen zelfs een onhaalbare kaart. Toch hoeft met vervroegd pensioen gaan niet buiten uw bereik te liggen. Het vereist alleen wél een goede financiële planning. Hoe zorgt u ervoor dat u straks de middelen heeft? Bloem onderzoekt graag samen met u de mogelijkheden.

Laat onze service uw voordelen zijn!

 

Contact