ForBrains | Benefits-4U
085 105 2043
Home Onze partners ForBrains

ForBrains

Ziekteverzuim reduceren; ForBrains zorgt voor optimize your brain

Ons brein is het belangrijkste orgaan om te kunnen functioneren en geeft uiteindelijk het signaal af voor ons welbevinden. We zorgen voor ons hart en lijf door te sporten, gezond te eten en werken aan een evenwichtige lifestyle. Maar ons brein wordt nog te vaak vergeten. Zodra klachten zoals stress, angst, hoofdpijn of vermoeidheid ons brein doordringen zullen deze opgebouwde klachten ervoor zorgen dat ons brein cognitief “vastzit”. Het NeurOptimal® gepatenteerde neurofeedbacksysteem is een zeer geavanceerde hersentraining-software die het centrale zenuwstelsel ertoe aanzet zichzelf te corrigeren waarbij energie vragende processen beheersbaar worden.

Ziekteverzuim speelt in elk bedrijf een belangrijke rol. Het landelijk gemiddelde ligt momenteel op 4,7 %.Het reduceren van het ziekteverzuim blijft vaak een lastig punt voor human resource afdelingen. Toch kunnen wij met behulp van diverse middelen het verzuim binnen uw bedrijf of organisatie effectief aanpakken en binnen afzienbare tijd doen afnemen. Bent u benieuwd hoe?

Met behulp van geavanceerde software technologie  wordt het brein op veilige wijze getraind. De onevenwichtige patronen worden doorbroken waardoor er meer rust wordt ervaren in het hoofd, slaappatronen verbeteren, men voelt zich energieker en er ontstaat een heldere gezonde focus.

Na een trainingsprogramma van gemiddeld 12 trainingen zullen energie vragende processen naar de achtergrond verdwijnen.

Laat uw zorg uw Voordeel zijn!

 

 

 

Contact