Inventarisatie & Advies | Benefits-4U
085 105 2043
Home Diensten Inventarisatie & Advies

Inventarisatie & Advies

Tijden veranderen. Thema's als gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid krijgen steeds meer aandacht in de maatschappij. Ook de overheid verwacht van u als werkgever een preventievere aanpak als het gaat om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. 

Bij duurzame inzetbaarheid gaat het niet alleen om vitaliteit en gezondheid van medewerkers, maar ook over het lerende vermogen van mens en organisatie. Duurzame inzetbaarheid is hiermee een gedeelde verantwoordelijkheid van u als werkgever en uw medewerkers. 

Benefits-4U realiseert zich maar al te goed dat termen als duurzame inzetbaarheid en vitaliteit verzamelbegrippen zijn voor alle personele- en organisatorische vraagstukken waarmee u en uw medewerkers te maken hebben in uw bedrijf. 

Benefits-4U maakt deze termen concreet en meetbaar en zorgt voor een brede gedragenheid in alle geledingen van uw bedrijf. Wij sluiten naadloos aan op wat mens en organisatie al in zich hebben en vangen desgewenst aan met de hierna genoemde (nul)metingen, gevolgd door een passend advies en een traject op maat.

Diensten - scans

Wenst u meer info? Wij staan u graag te woord!

Ik heb een vraag

MijnKompas.online

MijnKompas.online geeft inzicht en overzicht, altijd en overal in de financiƫn van uw medewerkers, nu en in de toekomst!

Lees verder