J.B.M. van Loon netwerknotarissen.nl | Benefits-4U
085 105 2043
Home Onze partners J.B.M. van Loon netwerknotarissen.nl

J.B.M. van Loon netwerknotarissen.nl

Ondernemen is een mooi avontuur: maar leg wel een stevig fundament.

Samen ondernemen heeft grote voordelen. Samen zie je meer. Je hoort meer. Je kan meer. Je kunt gebruik maken van elkaars talent en netwerk. En als er eens iemand griep heeft, is er altijd nog je partner. Wel is het van groot belang om vooraf goede afspraken te maken. Want er kunnen heel wat situaties ontstaan die je vooraf niet hebt voorzien. 

Je hebt bijvoorbeeld ook nog een privéleven. Daarom is een solide juridische constructie zo belangrijk. Daarmee kun je bijvoorbeeld regelen dat je privé zo min mogelijk last krijgt als het zakelijk even minder gaat. Een stevig juridisch fundament onder je bedrijf leggen, geeft rust en vertrouwen, ook voor je familie. Maar het is wel werk voor specialisten.

Wij als uw notaris helpen je graag om alles tot in de puntjes te regelen en je bent bij ons aan het juiste adres om bijvoorbeeld de juiste bedrijfsvorm te kiezen. Wij kunnen je risico’s inschatten en vertellen je graag alles over het beperken van aansprakelijkheid. Zo helpen we je graag om niet meer risico te nemen dan strikt noodzakelijk is.

Laat onze Service uw Voordeel zijn!

 

Contact