Kompas Veiligheidsgroep | Benefits-4U
085 105 2043
Home Onze partners Kompas Veiligheidsgroep

Kompas Veiligheidsgroep

Kompas Veiligheidsgroep: De meest veelzijdige en complete aanbieder op het gebied van veiligheid.

Wat doet Kompas

Kompas Veiligheidsgroep verzorgt de complete BHV organisatie voor bedrijven. Of het nu gaat om opleidingen, consultancy of een uitgebreid assortiment aan veiligheidsproducten. Voor al uw vragen omtrent bedrijfsveiligheid bent u bij ons aan het juiste adres. Kompas Veiligheidsgroep ontzorgt al jaren duizenden bedrijven.

Opleidingen

Jaarlijks leidt Kompas Veiligheidsgroep ruim 48.000 cursisten op tot bedrijfshulpverlener. Kompas Veiligheidsgroep biedt niet alleen BHV cursussen aan.

Wij onderscheiden ons verder met opleidingen in onder andere: Ploegleider, VCA, EHBO, Beheerder Brandmeldercentrale, Preventiemedewerker, Werkplek scans, Crisismanagement, Omgaan met Agressie en Ontruimingsoefeningen, RI&E, CCV.

Consultancy

De deskundigen van Kompas Veiligheidsgroep hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van Risico Inventarisaties- & Evaluaties, Ontruimingsplannen en BHV plannen. Daarnaast zijn wij adviseur bij vele instellingen, gemeenten, scholen en bedrijven in vrijwel alle sectoren.

Veiligheidsproducten

Bent u op zoek naar veiligheidsproducten voor uw bedrijf of voor thuis? In onze webshop vindt u een groot assortiment, van pleisters tot aan AED’s en van rookmelders tot aan brandblussers. Ook de controle en onderhoud van al uw veiligheidsproducten kunnen wij verzorgen.

Sinds de oprichting in 2006 is Kompas Veiligheidsgroep uitgegroeid tot een bedrijf met circa 50 enthousiaste medewerkers die zowel vanuit het kantoor in Nijmegen als op locatie werken.

Laat onze service uw voordeel zijn!

Neem een kijkje in onze webshop.

 

 

 

Contact

Kompas: Veiligheid in de breedste zin