Goed werkgeverschap | Benefits-4U
085 105 2043
Home Nieuws Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

19 september 2018
Bij goed werkgeverschap kunt u o.a. denken aan: uw werknemers beschermen tegen een teleurstelling na ontvangst van hun loonstrook.

Goed werkgeverschap is bijvoorbeeld werknemers beschermen tegen teleurstelling van het inkomen na de loonstrook. Denk daarbij aan het inkomen bij pensionering, overlijden, AO, WW, enz. Met MijnKompas.online kunt u als  werkgever enorm goed helpen, door werknemers bewuster te maken van inkomenssituaties die ze tot nu toe nog nooit zo compleet in beeld hebben gehad.

U als werkgever bent er blij mee. Zodra u de werknemers voorziet van persoonlijk financieel inzicht, worden ze bewuster van hun verantwoordelijkheden en hun financiële keuzes. U helpt bewust en ook onbewust mee aan het voorkomen van financiële problemen en dus mogelijke loonbeslagen.

MijnKompas.online, onafhankelijk en het complete plaatje. Een dergelijk portaal zoals MijnKompas wordt nog is uniek te noemen en wij zijn onafhankelijk. 

Ook wisselt u als werkgever van pensioenverzekeraar, het inzicht voor de werknemer blijft hetzelfde. En stel dat de werknemer uit dienst gaat dan kan hij/zij via MijnKompas toch het in- overzicht behouden. Met MijnKompas creëer je het echte individuele, objectieve inkomens- en pensioeninzicht.

Werknemersgegevens importeren. 
Via een Excel kunt u meerdere werknemers ineens importeren.

Meer weten: over onze mogelijkheden en een aansluiting voor uw bedrijf? Stuurt u dan even een berichtje naar info@mijnKompas.online dan nemen wij contact met u op. U kunt ook direct bellen met Erwin Smolders of Manita Boeijen via nummer 085-1052043.