Met Mijnkompas.online inzicht en overzicht, altijd en overal! | Benefits-4U
085 105 2043
Home Nieuws Met Mijnkompas.online inzicht en overzicht, altijd en overal!

Met Mijnkompas.online inzicht en overzicht, altijd en overal!

11 maart 2018

Met MijnKompas.online krijgt u inzicht en overzicht in uw financiën, altijd en overal. MijnKompas is uw eigen persoonlijke en financieel dashboard, in een veilige en gesloten omgeving. klik hier

MijnKompas.online is ontwikkeld voor zowel werkgevers en hun medewerkers, als voor privé personen. Onze ervaring leert ons dat klanten zich nog het meeste druk maken over hun financiële toekomst als gevolg van onvoorziene en persoonlijke gebeurtenissen.

Gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en langdurige ziekte. Bovendien komt het in de praktijk vaak voor dat zelfs het inzicht in de huidige financiën positie ontbreekt. Daar brengt de unieke tool van MijnKompas.online per direct verandering en hiermee hebt u uw eigen budgetbeheer binnen handbereik!

U gebruikt het dashboard naar uw eigen wensen, en hebt hiermee tevens uw eigen budgetbeheer en financiële planning binnen handbereik!

U kunt op eenvoudige wijze uw inkomen (en dat van hun partner), uw huishoudboekje en alle vaste lasten en uitgaven invoeren. U kunt al uw belangrijke documenten opslaan op één centrale plaats. MijnKompas.online bevat reeds alle actuele en wettelijke regelingen, u kunt hier zelf eenvoudig uw pensioen(brief) en toekomst voorzieningen aan toe voegen en uw inzicht is compleet. Vragen zoals wat is ervoor nodig als ik eerder wil stoppen met werken zijn dan eenvoudig inzichtelijk. In het dashboard kunt u ook Bespaar opties en Hulpdiensten aanroepen van onze specialisten.

Nieuwsgierig geworden wat MijnKompas.online voor u kan betekenen? info@Benefits-4U.nl