Servicediensten | Benefits-4U
085 105 2043
Home Diensten Servicediensten

Servicediensten

Energieke, gezonde en fitte werknemers zijn het grootste kapitaal van iedere onderneming. Hierbij is ook werknemerstevredenheid een belangrijke factor. Werknemers zijn voortdurend bezig met hun financiële toekomst. Ze vragen zich af wat voor hen de gevolgen zijn van onvoorziene omstandigheden zoals bijvoorbeeld werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden. 

De ervaring leert dat werknemers zich bij langdurige ziekte vaak het meeste druk maken over hun financiën. Bovendien komt het in de praktijk ook voor dat zelfs het inzicht in de huidige- en toekomstige financiën ontbreekt. Tot slot denkt de mens in zijn algemeenheid steeds meer na over zijn gezondheid en fitheid, maar vindt het lastig om daar zelfstandig mee aan de slag te gaan.   

B4U biedt met de HRM-tool MijnKompas.online op diverse vlakken een passende oplossing aan voor werkgevers en hun werknemers. Zeker nu de AVG op korte termijn haar intrede gaat doen. Zijn bedrijven er klaar voor? Medewerkers kunnen conform de AVG opvragen wat werkgevers allemaal  aan informatie van hen hebben. ​Door MijnKompas.online te gebruiken is dit in één oogopslag inzichtelijk en helder. MijnKompas is volledig ingericht en afgestemd op de AVG!! MijnKompas.online is een volwaardige HRM tool dus de hoge kosten voor losse HRM software kunnen worden uitgespaard!  

Heel belangrijk is dat MijnKompas.online  inzicht en overzicht geeft, altijd en overal in de financiën van werknemers. Ze kunnen op een handige manier hun inkomen (en dat van hun partner), huishoudboekje en vaste lasten invoeren, hun werkgever draagt zorg voor o.a. de invoer van alle collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen) en bedrijfsdocumenten en B4U heeft alle wettelijke regelingen in MijnKompas.online gezet. Hierdoor hebben werknemers inzicht in hun huidige en toekomstige financiën, maar ook bij diverse onvoorziene, persoonlijke omstandigheden.

B4U biedt in MijnKompas.online ook diverse besparingen en hulpdiensten aan, de zogenaamde Benefits. Werknemers kunnen zelf via hulpknoppen de gewenste ondersteuning, begeleiding en coaching inroepen, maar ook zelfstandig op zoek gaan naar mogelijke besparingen via de Benefits4U.shop. B4U werkt in dit kader nauw samen met gerenommeerde, betrouwbare partijen (providers), die door B4U zijn gecontracteerd en in MijnKompas.online zijn opgenomen. Eén van die providers is actief op het gebied van gezondheid en biedt middels healthchecks en coaching via een gezondheidsApp, een passende oplossing aan.     

MijnKompas.online

Demo